Botter Bedrijven Wedstrijd
Botters in Elburg

Programma schippers

 

Programma voor de schippers.
                                                                           
Dit jaar organiseert de Stichting tot Behoud van Elburger Botters i.s.m. het Open Monumentendag/Botterdagen Comité traditiegetrouw in het tweede weekend van september, te weten 7-8-9 september 2017, de Elburger Botterdagen.

Het programma voor deze editie is als volgt vastgelegd (onder voorbehoud)

• Donderdag 7 sept. Opening botterdagen middels het binnenvaren in kiellinie van de haven van Elburg aanvang 19.00 uur.  Aansluitend een feestelijke bijeenkomst van schippers en bemanning in het Blinde Peerd.

• Vrijdag 8 sept. 22ste editie van de Botter Bedrijvenwedstrijd.

• Zaterdag 9 sept. Open monumentendag. Het varen van tochten met betalende gasten. Om 18.00 uur de traditionele schippersmaaltijd in restaurant de Haas.  ’s Avonds het afsluitende feest in het Blinde Peerd.

Voor u als schipper van een monumentale botter die deelneemt aan de bedrijvenwedstrijd is een gratis ligplaats gereserveerd voor de duur van twee weken. Een week voorafgaand aan het evenement en een week na afloop van het evenement.

Tevens brengen wij u graag ook nog de schippersmaaltijd onder de aandacht op zaterdagavond. Graag ontvangen wij van te voren van u het aantal personen (max 4 personen) met wie u gebruikt maakt van de maaltijd. Dit kunt u aangeven in het inschrijfformulier.

Bij deelname aan de Botterdagen kunt u 4 gratis toegangskaarten ontvangen voor de feestavond op zaterdagavond. U kunt op het inschrijfformulier aangeven of u hier gebruik van wil maken. Op de dag zelf zijn gezien de grote belangstelling geen kaarten te koop. Extra toegangskaarten kunt u bestellen via het inschrijfformulier. De kosten van deze kaarten (12,50 euro per stuk) zullen worden ingehouden van uw vergoeding.

Botter boeken

DEELNEMENDE BEDRIJVEN:

Locaties:

Klik op de locaties voor meer informatie